Een Prachtige Tuinaanplanting met Grasmatten in Sint-Truiden door Tuinwerken Neven


Een mooie, goed onderhouden tuin is de droom van veel huiseigenaren. Het is een plek waar je kunt ontspannen, genieten van de natuur en tijd doorbrengen met vrienden en familie. Als je in Sint-Truiden woont en op zoek bent naar een professioneel tuinaanlegbedrijf, dan is Tuinwerken Neven de perfecte keuze. Met hun expertise in tuinwerken hebben ze onlangs een volledige tuinaanplanting met grasmatten uitgevoerd in Sint-Truiden, en het resultaat is adembenemend. In deze blogpost zullen we de details van dit project bespreken en laten zien hoe Tuinwerken Neven een prachtige tuin heeft gecreëerd met behulp van grasmatten.

De Uitdaging:

Het project van Tuinwerken Neven in Sint-Truiden begon met een uitdaging. De klant had een ongebruikte ruimte in zijn tuin die hij wilde omvormen tot een mooie, groene plek. Het terrein was ongelijk en had geen gras, waardoor het er kaal en onaantrekkelijk uitzag. De klant wilde een volledige tuinaanplanting, inclusief het leggen van grasmatten, om een weelderig gazon te creëren dat de tuin zou transformeren in een aantrekkelijke en functionele ruimte.

De Oplossing:

Tuinwerken Neven stelde een gedetailleerd plan op om aan de wensen van de klant te voldoen. Ze begonnen met het egaliseren van de grond om een vlakke ondergrond te creëren voor de grasmatten. Vervolgens werd er een professionele bemesting uitgevoerd om ervoor te zorgen dat het gazon alle voedingsstoffen kreeg die het nodig had om gezond te groeien.

Daarna was het tijd om de grasmatten te leggen. Tuinwerken Neven koos voor hoogwaardige grasmatten van een lokale kwekerij om een dicht, groen en duurzaam gazon te garanderen. De grasmatten werden zorgvuldig gelegd en stevig vastgemaakt om ervoor te zorgen dat ze goed op hun plaats bleven liggen. Het resultaat was een prachtig, nieuw gazon dat direct een frisse uitstraling aan de tuin gaf.

Het Resultaat:

Na de volledige tuinaanplanting met grasmatten was het resultaat verbluffend. De tuin werd getransformeerd van een ongebruikte, ongelijke ruimte naar een prachtig, groen gazon dat perfect past bij de rest van de tuin. Het gazon was dicht, gezond en uitnodigend

IMG_20230413_104203.jpgIMG_20230413_104130.jpgIMG_20230413_104136.jpgIMG_20230413_102158.jpgIMG_20230413_102145.jpgIMG_20230413_102120.jpg

Meest recente posts

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Ben je op zoek naar een ervaren tuinman? Of heb je vragen? Neem contact met ons op en wij beantwoorden je zo snel mogelijk.

Contacteer ons